⇽ Terug naar homepage

⇽ Terug naar homepage

We Own The Night

Ik ben er van overtuigd dat sport onderdeel is van een gezonde levensstijl. Als vader van een jong gezin, ondernemer en sportfanaat weet ik als geen ander wat sport voor je kan doen. Naast alle fysieke voordelen zoals het hebben van een gezond gewicht zorgt sport namelijk voor een moment van afschakelen en even helemaal nergens aan denken en het stretchen van je mindset. Aan de andere kant geloof ik in de kracht van sport om je grenzen te verleggen zowel fysiek als mentaal. Onder andere mijn ervaringen tijdens Kamp van Koningsbrugge hebben mij laten zien dat een mens zoveel meer kan dan hij eigenlijk denkt. Ik wil deze ervaring overdragen naar andere mensen vanuit een positieve mindset. Hierbij geloof ik ook in de kracht van het team. Samen met vier instructeurs hebben we dan ook het event We Own The Night opgezet. Een terugkomend event waarbij je in 12-uur, door instructeurs met een militaire achtergrond, wordt uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen. Daarin komt eigenlijk alles terug, zowel fysiek- mentaal als cognitief wordt je uitgedaagd en ervaar je dat niemand belangrijker is dan het team. Eigenlijk een Kamp van Koningsbrugge in het klein.

Naar de website